Wednesday, June 3, 2020

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΔΩΡΕΩΝ ΑΤΟΜΙΚΩΝ ΣΥΝΕΔΡΙΩΝΓΙΑ ΓΟΝΕΙΣ



 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΑΤΟΜΙΚΩΝ ΣΥΝΕΔΡΙΩΝ ΓΙΑ ΓΟΝΕΙΣ
Είστε γονέας; Επιθυμείτε να μιλήσετε για θέματα που αφορούν τις σχέσεις με τα παιδιά σας αλλά και την ανάπτυξή τους;
Ο Όμιλος Ουνέσκο Σερρών ανακοινώνει την παράταση παροχής υποστηρικτικών δράσεων σε γονείς έως και 3/7/2020.
Η εξειδικευμένη ψυχολόγος του Ομίλου πραγματοποιεί συνεδρίες για θέματα που αφορούν τις σχέσεις με τα παιδιά, όπως διαχείριση άγχους, αντιμετώπιση bullying, επικοινωνιακές δυσκολίες μεταξύ οικογένειας και όποιο άλλο θέμα ενδοοικογενειακών σχέσεων σας ενδιαφέρει.  Έως σήμερα, περισσότεροι από 50 γονείς έχουν συμμετέχει στο πρόγραμμα ψυχολογικής υποστήριξης είτε σε ατομικές συνεδρίες είτε σε σχολές γονέων, με ιδιαίτερα θετικά αποτελέσματα.
Οι υπηρεσίες που θα παρασχεθούν έως και 3 Ιουλίου αφορούν ατομικές συναντήσεις με γονείς, ή ανά περίπτωση και μικρές ομάδες γονέων εάν οι ενδιαφερόμενοι επιθυμούν να δηλώσουν συμμετοχή για περισσότερα από ένα άτομα.
Οι συναντήσεις παρέχονται δωρεάν, είναι απόλυτα εμπιστευτικές και πραγματοποιούνται στο γραφείο του Ομίλου Ουνέσκο Σερρών (Ιουστινιανού 19, όπισθεν εκκλησίας Τιμίου Σταυρού).
Εάν επιθυμείτε να συμμετέχετε σας καλούμε να στείλετε email στη διεύθυνση: in4childserres@gmail.com  ή στο τηλέφωνο 6945186232 προκειμένου να εκδηλώσετε ενδιαφέρον.
Τηρείται σειρά προτεραιότητας, ενώ έμφαση θα δοθεί στους γονείς παιδιών έως 18 ετών.
Η δράση υλοποιείται στο πλαίσιο του έργου:
«In4Child – Ψυχοκοινωνικές και υγειονομικές παρεμβάσεις για την ευημερία των παιδιών από ευάλωτους πληθυσμούς», το οποίο χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα Πρόγραμμα Interreg IPA CBC «Ελλάδα – Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας 2014-2020», με τη συγχρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης και Εθνικών Πόρων των συμμετεχουσών χωρών.

Η δράση εντάσσεται στους 1,3,4,10,11 των Global Goals 17 Βιώσιμης Ανάπτυξης με την υποστήριξη των Διευθύνσεων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Σερρών δια των Υπευθύνων Σχολικών Δραστηριοτήτων.

No comments:

Post a Comment

#WorldMentalHealthDay Σύνθημα καμπάνιας Φροντίδα ψυχικής υγείας για όλους: ας την κάνουμε πραγματικότητα

    H πανδημία COVID-19 είχε σημαντικό αντίκτυπο στην ψυχική υγεία των ανθρώπων.  Ορισμένες ομάδες, συμπεριλαμβανομένων των εργαζομένων στην...