Friday, November 8, 2019

Η απόκτηση ικανοτήτων των παιδιών για την ανταπόκριση και προσαρμογή στις απαιτήσεις του σχολείου (νηπιαγωγείο,δημοτικό, γυμνάσιο, λύκειο).

παιδί

Ο Όμιλος Σερρών για την Ουνέσκο πραγματοποιεί ανοιχτή ομιλία προς το κοινό με θέμα:Η απόκτηση ικανοτήτων των παιδιών για την ανταπόκριση και προσαρμογή στις απαιτήσεις του σχολείου (νηπιαγωγείο,δημοτικό, γυμνάσιο, λύκειο).
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί σήμερα Πέμπτη 7 Νοεμβρίου, στις 18.30, στην αίθουσα εκδηλώσεων της Κ.Ε.ΔΗ.Σ. (Εθνικής Αντίστασης 34, 1ος όροφος).

Η δράση υλοποιείται στο πλαίσιο του έργου : «Ψυχοκοινωνικές και υγειονομικές παρεμβάσεις για την ευημερία των παιδιών από ευάλωτους πληθυσμούς» με ακρωνύμιο «In4Child», το οποίο χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα Ευρωπαϊκής Εδαφικής Συνεργασίας INTERREG IPA=Cross Border Cooperation Programme, με τη συγχρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης και Εθνικών Πόρων των συμμετεχουσών χωρών.

https://www.serrespost.gr/2019/11/07/%ce%bf%ce%bc%ce%b9%ce%bb%ce%af%ce%b1-%ce%b7-%ce%b1%cf%80%cf%8c%ce%ba%cf%84%ce%b7%cf%83%ce%b7-%ce%b9%ce%ba%ce%b1%ce%bd%ce%bf%cf%84%ce%ae%cf%84%cf%89%ce%bd-%cf%84%cf%89%ce%bd-%cf%80%ce%b1%ce%b9%ce%b4/?fbclid=IwAR2n-phT6gmi_FoYHUWMTq2GSJQNdd6tG8_NyRWgbAhjiOpKVB0s-CmNlDU

No comments:

Post a Comment

#WorldMentalHealthDay Σύνθημα καμπάνιας Φροντίδα ψυχικής υγείας για όλους: ας την κάνουμε πραγματικότητα

    H πανδημία COVID-19 είχε σημαντικό αντίκτυπο στην ψυχική υγεία των ανθρώπων.  Ορισμένες ομάδες, συμπεριλαμβανομένων των εργαζομένων στην...